Höganäs Fotoklubb | Lennart Nilsson
41903
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-41903,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Lennart Nilsson

Lennart Nilsson cirkLennart Nilsson cirk

Har varit intresserad av fotografering under en längre tid men inte haft det som favoritsyssla förrän jag gick med i Höganäs fotoklubb för ett år sedan. Fotograferar det mesta utom kalaskort och släktbilder. Trivs med min Nikon coolpix p510 med ett enormt bra zoom. Gillar att ha kameran med mig och redo för fotografering av ögonblicksbilder.

Varma hälsningar, Lennart Nilsson

Galleri