Höganäs Fotoklubb | Tom Larsson
41902
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-41902,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tom Larsson

Jag har fotograferat sedan mitten av 1980-talet. Då analogt med diabilder. Sedan en liten svacka i brytningstiden mellan analogt och digitalt. Efter en tid blev det digitala det normala att använda.
Jag fotograferar mest och helst natur, jag uppskattar att vara ute i fält och göra bilder, kanske inte direkt dokumentära, utan  mer så som jag vill se naturen.

Blommor
Landskap