På Gång i Klubben

Program 2018

MÖTESPROGRAM VÅREN  2018

Våra träffar är på torsdagar kl. 19.00 i Tivolihuset.

Den som vill fika under kvällen tar själv med detta.

25 jan

Årsmöte och månadsmöte.

Redovisning av årets bild.

8 feb

Bild / Teknikkväll

Genomgång av kamerans funktioner och hur bländare, slutartid och isotal påverkar bildresultatet. Vi kommer att gå igenom bildbehandling, ändra storlek på bilder, beskära och mycket mer. Ta gärna med er egen dator om det är möjligt och en bild som ni vill ”göra något” med.

22 feb

Månadsmöte

Inlämning av bilder till månadstävling med motto ”Stilleben”, digitalt. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

8 mars

Bild-/ Teknikkväll

22 mar

Månadsmöte

Månadsmöte. Redovisning av ”Stilleben” och inlämning av bilder till månadstävling med motto ”Monokrom”, digitalt. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

5 apr

Bild/Teknikkväll

Emma Blomberg kommer att undervisa oss i hur vi kan presentera våra bilder, vi kommer också att få en läxa och uppföljning vid senare tillfälle.

19 apr

Månadsmöte

Redovisning av ”Monokrom” och inlämning av bilder till månadstävling med motto ”Perspektiv”, digitalt. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

3 maj

Bild/Teknikkväll

17 maj

Månadsmöte

Månadsmöte. Redovisning av ”Perspektiv” och inlämning av bilder till månadstävling med motto ”Landskap”, digitalt. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

31 maj

Avslutning

UTSTÄLLNINGAR SOMMAREN  2018

16 – 22 jul

Utställning

Sophiamöllan i Viken

23 – 29 jul

Utställning

Farhults mölla i Farhult

HÖSTPROGRAM  2018

6 sep

Månadsmöte

Månadsmöte. Redovisning av ”Landskap” och inlämning av bilder till månadstävling med motto ”Fritt val”, digitalt. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

20 sep

Bild/Teknikkväll

4 okt

Månadsmöte

Månadsmöte. Redovisning av ”Fritt val” och inlämning av bilder till månadstävling med motto ”Macro”, digitalt. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

18 okt

Bild/Teknikkväll

1 nov

Månadsmöte

Månadsmöte. Redovisning av ”Macro” och inlämning av bilder till månadstävling med motto ”HDR- Teknik”, digitalt. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

15 nov

Bild/Teknikkväll

Traditionell Julutställning

Tid och plats meddelas senare

29 nov

Månadsmöte

Redovisning av ”HDR- Teknik” och inlämning av bilder till månadstävling med motto ”Årets Bild”, Obs! Påsiktsbild. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och motton.

6 dec

Årsavslutning

Årsavslutning med glögg, lussekatter och pepparkakor.