Program

Vårterminen 2022

Aktivitetslista Program

27 januariÅrsmöte och redovisning av Årets bild och Årets Fotograf. Redovisningen av Utmaningen och genomgång av februari månads tävlings motto ”Patina”.
Inställd – ny tid meddelas senare
10 februariBild/Teknikkväll. Genomgång av februari månads tävlings motto ”Patina”.
Inställd – ny tid meddelas senare
24 februariMånadsmöte. Månadsmöte. Inlämning av tävlingsbilder med bildtemat ”Patina”. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman. Genomgång av mars månads tävlings motto ”Rörelse”.
10 marsBild/Teknikkväll. Genomgång av mars månads tävlings motto ”Rörelse”.
24 marsMånadsmöte. Inlämning av tävlingsbilder med bildtemat ”Rörelse”. Redovisning av tävlingen med bildtema ”Patina”. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman. Genomgång av april månads tävlings motto ”Värme – Kyla”.
7 aprilBild/Teknikkväll. Genomgång av april månads tävlings motto ”Värme – Kyla”.
28 aprilMånadsmöte. Inlämning av tävlingsbilder med bildtemat ”Värme – Kyla”. Redovisning av tävlingen med bildtema ”Rörelse”. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman. Genomgång av maj månads tävlings motto ”High and low key”.
12 majBild/Teknikkväll. Genomgång av maj månads tävlings motto ”High and low key”.
24 maj (tisdag)Månadsmöte. Inlämning av tävlingsbilder med bildtemat ”High and low key” kan göras t o m den 26 maj. Redovisning av tävlingen med bildtema ”Värme – Kyla”. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman. Genomgång av september månads tävlings motto ”Växtkraft”
2 juniVårterminsavslutning.
vecka 31Utställning på Annexet i Mölle.