Höganäs Fotoklubb | Program
Klubben för dig som vill utveckla ditt fotograferande och ditt bildseende. & träffa likasinnade.
Höganäs fotoklubb, höganäs, fotoklubb, fotoförening, fotografi, kamera, kullaberg, kullabygden, foto, digital, analog, pixlar,
43213
page-template-default,page,page-id-43213,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Vårprogram

Mötesprogram våren  2021
Våra träffar är på torsdagar kl. 19.00 i Tivolihuset. Den som vill fika under kvällen tar själv med detta

Vårprogram 2021 i pdf


28 januari
Årsmöte och Månadsmöte med redovisning av ”Årets Bild” och årets fotograf

11 februari
Bild/Teknikkväll

25 februari
Månadsmöte
Inlämning av tävlingsbilder med bildtema ”Miljö och Klimat”. Spegla i en monokrom bild en händelse, som påverkar människan och samhället. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman.

11 mars
Bild/Teknikmöte

 

25 mars
Månadsmöte

Inlämning av tävlingsbilder med bildtema ”Udda vinkel”. Det skall klart framgå att det är en väsentligt annorlunda bildvinkel. Redovisning av tävlingen med bildtema ”Miljö och Klimat”. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman.

15 april
Bild/Teknikkväll

 

29 april
Månadsmöte
Inlämning av tävlingsbilder med bildtema: ”Historiskt, antikt, kuriosa och kulturarv”. Tex Höganäs för 40 år sedan och nu – diptyk. Redovisning av tävlingen med bildtema ”Udda vinkel”. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman.

20 maj
Bild/Teknikkväll

 

3 juni
Månadsmöte och avslutning

Inlämning av tävlingsbilder med bildtema ”Minimalistiskt”. Redovisning av tävlingen med bildtema ”Historiskt, antikt, kuriosa och kulturarv”. Redovisning av utmaningen och dragning av nya namn och bildteman. Klubben bjuder på avslutningsfika.