Höganäs Fotoklubb | Bokstav J
post-template-default,single,single-post,postid-43074,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

1 Jakriborg - Claes Boström

Bokstav J

Digital bilder
Datum: 26 mars
Bedömande Fotoklubb: Bankeryds Fotoklubb
Vinnare: Jakriborg av Claes Boström

Övriga deltagare utan inbördes ordning

Mycket välgjord panoramavy över den ”moderna” Hansa-staden. Den nästan monokroma och dramatiska himmelen bildar en fin kontrast till den gröna förgrunden. De karakteristiska byggnaderna med sina spetsiga tak i olika färg-nyanser ”bryter av” mitt emellan och ger många detaljer att upptäcka.  En bild som vi på ett tidigt stadium hade bland favoriterna. Stort grattis till en fin vinnarbild!