Höganäs Fotoklubb | FOTOMARA – KRAPPERUP
post-template-default,single,single-post,postid-42538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

FOTOMARA – KRAPPERUP

5 oktober 2019

Välkomna till Höganäs Fotoklubb och höstens FOTOMARATON!
När: lördagen den 5:e oktober.
Denna gången kommer vi att hålla till i Krapperup, som ligger strax norr om Nyhamnsläge. En fantastisk plats med gott om fotomöjligheter i och utanför parken.
På sidan 2 i meddelandet ser ni var ni skall bli av när ni kommer fram.
Som deltagare i fotomaran får man lov att trotsa ”Tillträde förbjudet”.
Frukost och mottoutdelning kl: 09.00
Bildinläsning senast kl: 13.00
Kostnad: 70 kronor per deltagare
Anmälan senast söndag 29: e september till: Thore Bertilsson tel 070- 772 18 71 eller t.bertilsson@hotmail.com

Fika serveras i samband med bildinläsning, men det finns även möjlighet att själv köpa sin lunch på Krapperups Café.
Vill ni göra det måste detta anges vid anmälan.
För övrigt gäller sedvanlig praxis: Tomt minneskort vid start Bilderna tas i jpeg- format 1 bild/motto Bilderna skall ha kontinuerlig numrering.
Radering av bilder ej tillåten. Om så sker blir det 0 poäng på mottot.
Bilderna kan komma att publiceras på Höganäs Fotoklubbs hemsida.

Hjärtligt Välkomna !

Varmt Välkomna