Höganäs Fotoklubb | 2020 arets bild
post-template-default,single,single-post,postid-45057,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

2020 arets bild

1 Nätlinjer Gunnar Johansson

2020 arets bild

Datum: 26 november
Jury:  Fotograferna Ingmar Skogar och Jan von Scheele
Vinnare :  Nätlinjer, Gunnar Johansson

1 Nätlinjer Gunnar Johansson

Foto: Gunnar Johansson

En anslående vidvinkelbild som sticker ut! Mycket på grund av det gula nätet i en i övrigt svart-vit bild. En helgjuten komposition ända ut i bildhörnen. Bra val av vidvinkeloptik med fin bakgrund – både olycksbådande moln och ljusnande himmel. Den starka kontrasten i bilden mellan mörkt och ljus, grått och färg bidrar till att skapa ett starkt intresse.

Grattis till förstaplaceringen![/one_half]

Placering 1-10 :