Höganäs Fotoklubb | Resultat Årets bild 2020
post-template-default,single,single-post,postid-44959,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Resultat Årets bild 2020

Vinnare: Nätlinjer Gunnar Johansson
En anslående vidvinkelbild som sticker ut! Mycket på grund av det gula nätet i en i övrigt svart-vit bild. En helgjuten komposition ända ut i bildhörnen. Bra val av vidvinkeloptik med fin bakgrund – både olycksbådande moln och ljusnande himmel. Den starka kontrasten i bilden mellan mörkt och ljus, grått och färg bidrar till att skapa ett starkt intresse.

Prislistan finns  här