Höganäs Fotoklubb | Oväder

Digital bilder Datum: 29 oktober
Bedömande Fotoklubb: Fotografiska Föreningen i Malmö
Vinnare: Oväder Birgitta Alm-Schnipper

Övriga deltagare utan inbördes ordning

Vilket oväder! Man vill inte ens gå ut med hunden i det vädret – man riktigt känner hur snön kommer piska en i ansiktet. Bilden känns äkta och realistisk. En minimalistisk bild  där häcken och snöslasket liksom hänger ihop. Fotografen har använt tekniken med lång exponeringstid på ett bra sätt. Lampan lyser som en liten måne mitt i det hela.

Alla bilder