Höganäs Fotoklubb | Resultat Oväder
post-template-default,single,single-post,postid-44448,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Resultat Oväder

Vinnare:  Oväder Birgitta Alm-Schnipper
Vilket oväder! Man vill inte ens gå ut med hunden i det vädret – man riktigt känner hur snön kommer piska en i ansiktet. Bilden känns äkta och realistisk. En minimalistisk bild  där häcken och snöslasket liksom hänger ihop. Fotografen har använt tekniken med lång exponeringstid på ett bra sätt. Lampan lyser som en liten måne mitt i det hela.
Alla bilder finns här